Χωρίς Γουόλτερς ο ΠΑΟ στα πρώτα επίσημα ματς

Χωρίς Γουόλτερς ο ΠΑΟ στα πρώτα επίσημα ματς

Από νωρίς μπήκε στα βάσανα ο Παναθηναϊκός, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να χάνει τον Νέιτ Γουόλτερς στο ξεκίνημα της περιόδου λόγω θλάσης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από νωρίς μπήκε στα βάσανα ο Παναθηναϊκός, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να χάνει τον Νέιτ Γουόλτερς στο ξεκίνημα της περιόδου λόγω θλάσης.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα χάσει τα πρώτα σημαντικά παιχνίδια της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αρχής γενομένης από το φάιναλ φορ του Σούπερ Καπ στη Ρόδο. Εκεί οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν, με βασικό αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τον πρώτο τίτλο της περιόδου, εάν φυσικά οι δύο «αιώνιοι» ξεπεράσουν τα εμπόδια του Κολοσσού και του Προμηθέα αντίστοιχα στους ημιτελικούς του Σαββάτου.

Ο Γουόλτερς θα χάσει και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ στις 6 Οκτωβρίου (τα εισιτήρια κυκλοφορούν από χθες), όπως και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι την επιστροφή του Γουόλτερς, μοναδικός καθαρόαιμος πλέι μέικερ απομένει για τον Παναθηναϊκό ο Πάρις Λι. Απώλειες μετράει και η Ρεάλ, καθώς εκτός του αμφίβολου Χάνγκα, απών από το ΟΑΚΑ θα είναι ο Ρούντι Φερνάντες λόγω μιας επέμβασης στον καρπό.

• Επτά διαιτητές (Κορομηλάς, Πουρσανίδης, Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Πιτσίλκας, Ζαχαρής, Κάρδαρης), επιλέχθηκαν για το Σούπερ Καπ, με την κλήρωση για τις τριάδες να γίνεται ανήμερα των αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT