ΑΕΚ: προσκλήσεις, ΕΡΤ και sold out για τα εγκαίνια

ΑΕΚ: προσκλήσεις, ΕΡΤ και sold out για τα εγκαίνια

Η αντίστροφη μέτρηση για τα αυριανά εγκαίνια (20.00) του γηπέδου της ΑΕΚ ξεκίνησε, με 31.000 εισιτήρια να εξαντλούνται χθες μέσα σε τρεις ώρες από την κυκλοφορία τους.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για τα αυριανά εγκαίνια (20.00) του γηπέδου της ΑΕΚ ξεκίνησε, με 31.000 εισιτήρια να εξαντλούνται χθες μέσα σε τρεις ώρες από την κυκλοφορία τους. Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας την εκδήλωση, ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως οι θύρες της «Αγια-Σοφιάς – ΟΠΑΠ Αρένα», που χθες εξασφάλισε την άδεια λειτουργίας για τη διεξαγωγή αγώνων, θα ανοίξουν από τις 17.00.

Η διοίκηση απέστειλε προσκλήσεις σε όλους τους προέδρους ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1 να παρευρεθούν στα εγκαίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι εάν λύσει ένα προσωπικό ζήτημα θα δώσει το «παρών», σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει άλλη διοικητική παρουσία από το «τριφύλλι». Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης δεν θα παραστεί, ενώ τον Αρη θα εκπροσωπήσει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Από τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να υπάρξει εκπροσώπηση.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθεί και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, έχει ενημερώσει τους επισήμους ότι μέχρι σήμερα πρέπει να ενημερώσουν για το αν θα παρευρεθούν ή όχι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT