Ο Τιερί Ανρί κατά του VAR: «Σκοτώνει τη χαρά του παιχνιδιού»

Ο Τιερί Ανρί κατά του VAR: «Σκοτώνει τη χαρά του παιχνιδιού»

Ο Τιέρι Ανρί τέθηκε ενάντια στη χρήση του VAR

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τιέρι Ανρί τέθηκε ενάντια στη χρήση του VAR. Ο Γάλλος πρώην επιθετικός ξεκαθάρισε στην τοποθέτησή του στο «Leaders Week sport business» ότι δεν είναι κατά της τεχνολογίας.

Ωστόσο, προβληματίζεται για τον χρόνο που περνάει για να παρθούν αποφάσεις σε σχέση με άλλα αθλήματα. Έφερε, μάλιστα, ως παραδείγματα το τένις, το κρίκετ και το ράγκμπι.

«Στο ποδόσφαιρο είμαστε πάντα πίσω, έχουμε τόσα πολλά να μάθουμε. Αυτό που μπορώ να δω στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο, στο ράγκμπι, στο κρίκετ, στο τένις, είναι ότι οι αποφάσεις, είναι στιγμιαίες», είπε αρχικά ο Τιερί Ανρί.

«Αυτό που με ενοχλεί με το VAR, είναι ότι δεν είναι αρκετά γρήγορο. Δεν είναι το VAR που αποφασίζει. Το VAR ανακαλεί μόνο την κατάσταση. Αφού σκοράρεις, δεν ξέρεις καν αν πρέπει να πηδήξεις από την χαρά σου. Πηδάω; Κάνω πάρτι; Δεν κάνω πάρτι; Σκοτώνει την χαρά του παιχνιδιού», πρόσθεσε ο νυν βοηθός στην Εθνική Βελγίου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT