ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Κουλιεράκης

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα κριθεί η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα κριθεί η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός αμυντικός έχει οίδημα στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στο μεγάλο ματς της έκτης αγωνιστικής (2/10, 21:30) της Superleague είναι αμφίβολη. 

Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση. Από εκεί και πέρα, ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε ατομικά.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Super League 2022-23 κι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κορυφώνεται με στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (30.09) περιελάμβανε πέρα από την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική, την ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, με το τελευταίο κομμάτι να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση. O Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στο γήπεδο ατομικά δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. 

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (01.10) θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT