Οι μάχες να μείνουν μόνο εντός γηπέδων

Οι μάχες να μείνουν μόνο εντός γηπέδων

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα «καυτό» τριήμερο άρχισε από χθες, που θα ολοκληρωθεί αύριο, με το δεύτερο ντέρμπι της περιόδου. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Φυσικά, ως είθισται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το θερμόμετρο ανεβαίνει περισσότερο εκτός παρά εντός των αγωνιστικών χώρων.

Η χθεσινή τελετή – γιορτή των εγκαινίων του γηπέδου «OΠΑΠ Aρένα» της ΑΕΚ, με τα όσα προηγήθηκαν, μας θύμισαν για άλλη μία φορά πως κάποια αφεντικά των ομάδων πάνω από όλα βάζουν την υστεροφημία τους. Οι προσκλήσεις προς τους προέδρους των ΠΑΕ, και οι ανακοινώσεις – απαντήσεις σε αυτές, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Η επιβεβαίωση ήρθε πάλι από τον αθλητικό Τύπο, που το ερμήνευσε με… χρωματιστά γυαλιά. Οπως ακριβώς και τα όσα διαδραματίστηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ…

Στον μεταγραφικό τομέα, για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός τάραξε τα νερά με την απόκτηση του Πασχαλάκη. Του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, που ήταν το «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του… Ομως τα προβλήματα για τους πρωταθλητές παραμένουν, καθώς οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες δεν μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή.

Οσο για το αυριανό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, πιστεύω πως είναι μία ευκαιρία να χαρεί ο κόσμος μπάλα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πιστοποιήσει πως θα είναι και φέτος διεκδικητής του τίτλου, ενώ ο Παναθηναϊκός, έπειτα από αρκετά χρόνια, δείχνει να βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στην κορυφή. Και αυτό, σε συνδυασμό με την είσοδο της ΑΕΚ στο γήπεδό της, τον πάντα φιλόδοξο Αρη και τον Ολυμπιακό, παρά το άσχημο ξεκίνημά του, να είναι πάντα στην κούρσα, μας προϊδεάζει για μια συναρπαστική συνέχεια. Αρκεί να παραμείνουν οι μάχες εντός γηπέδων…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT