Μαρία Σάκκαρη: Ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα

Μαρία Σάκκαρη: Ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από τη Μαγιάρ Σερίφ στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από τη Μαγιάρ Σερίφ στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα. Η 27χρονη τενίστρια είχε τις ευκαιρίες της στον αγώνα αλλά έκανε πολλά λάθη.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της στον έκτο τελικό που συμμετείχε. Η 26χρονη Αιγύπτια πήρε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα της σημειώνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη απέναντι σε τενίστρια του Top-10.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπήκε ιδανικά στο αγώνα με μπρέικ. Το πρώτο σετ εξελίχθηκε σε ρεσιτάλ λαθών για τις δύο αθλήτριες.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε με το πλεονέκτημα όταν και βρέθηκε να σερβίρει για να κατακτήσει το σετ αλλά δέχθηκε μπρέικ. Η Αιγύπτια κράτησε το σερβίς της και έκανε το 1-0 με νέο μπρέικ.

Ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο σετ με τη Μαρία Σάκκαρη να κάνει μπρέικ. Η Αιγύπτια ισοφάρισε σε 2-2 με δικό της μπρέικ και πήρε το πλεονέκτημα στο 8ο γκέιμ του δεύτερου σετ. Η Σερίφ έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT