Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς απέναντι στη Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς απέναντι στη Ρεάλ

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ταλαιπωρείται από θλάση

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Νέιτ Γουόλτες θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (6/10, 21:00) για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είχε υποστεί θλάση μετά τους αγώνες για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Γουόλτερς δεν έπαιξε στους αγώνες για το Super Cup στη Ρόδο. Ωστόσο, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και θα χάσει και τον εντός έδρας αγώνα με τους Ισπανούς. 

«Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Γουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ, ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις», ανέφερε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT