Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Τσέριν

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Τσέριν

Ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Ο Σλοβένος μέσος έχει διάταση στον ορθό μηριαίο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία ακολούθησε ο Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για δύο εβδομάδες. Αντίθετα, σε πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με την προσθήκη του Γιάννη Κώτσιρα διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», μια και ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT