Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6(8), 6-3 του Χούμπερτ Χούρκατς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 7-6(8), 6-3 του Χούμπερτ Χούρκατς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αστάνα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο σετ αλλά έκανε σπουδαία ανατροπή. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε τέσσερις ευκαιρίες για μπρέικ στο έβδομο γκέιμ του πρώτου σετ αλλά ο Χούρκατς κράτησε, έστω και με δυσκολία. Ο Τσιτσιπάς είχε κι άλλες ευκαιρίες με τους δύο τενίστες να λύνουν τις διαφορές τους στο πρώτο σετ σε τάι μπρέικ. 

Ο Χούρκατς έκανε μίνι μπρέικ για το 2-4 και σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ. Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσβησε» πέντε σετ πόιντ του αντιπάλου για να κάνει το 1-0 με μεγάλη ανατροπή.

Το δεύτερο σετ είχε το ίδιο μοτίβο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ για το 5-3 και στη συνέχεια πήρε τη νίκη στο σερβίς του. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT