Superleague, Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Νίκη με ανατροπή

Superleague, Παναιτωλικός – Βόλος 2-3: Νίκη με ανατροπή

Ο Βόλος έχανε με 2-0 αλλά έκανε μία σπουδαία ανατροπή

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 3-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την έβδομη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου βρέθηκε να χάνει με 2-0, ισοφάρισε πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο και έφτασε στην ανατροπή με γκολ του Κούτσια στο 78ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτης λόγω αποβολής του Καρέλη στο 44ο λεπτό.

Οι Βολιώτες έφτασαν τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα και με 14 βαθμούς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στους δέκα βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς στο ματς. Στο 4ο λεπτό ο Παναιτωλικός έβγαλε ιδανική αντεπίθεση, ο Κλέμαν έκανε άστοχη έξοδο και ο Σενγκέλια πλάσαρε από μακριά για το 1-0. Μετά το γκολ που δέχτηκε, ο Βόλος βγήκε μπροστά.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να γίνονται επικίνδυνοι κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο 16’ ο Παναιτωλικός έκανε το 2-0. Ο Κολοβός έβγαλε ωραία κάθετη στον Νταγκό, ο τελευταίος πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αφού κόντραρε στον Εσκοβάλ.

Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις κυρίως με τον Οζέγκοβιτς και τον Ντέλετις. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 27ο λεπτό με ωραίο σουτ του Τσοκάνη.

Στο 32’ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είχε νέα καλή στιγμή με δυνατό σουτ του Φερνάντες. Τρία λεπτά αργότερα ο Βόλος ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Τσοκάνη. Στο 44ο λεπτό ο Καρέλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή κλώτσησε τον Εσκοβάλ.

Στο 53’ ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπακάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν. Στο 58ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Βόλου απέκρουσε δυνατή κεφαλιά του Κορνέλιους μετά από εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 78’ ο Βόλος έκανε την ολική ανατροπή. Ο Κούτσιας εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του Στεργιάκη και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον (Ζοάο Πέδρο 83′), Φλόρες (Μλάντεν 46′), Κολοβός (Ντίας 83′), Σενγκέλια (Ντουάρτε 72′), Νταγκό (Μόρσεϊ 67′), Καρέλης.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (Ματίγια 89′), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Μπατόκιο 75′), Μεθκίδα (Κούτσιας 61′), Οζέγκοβιτς (Τάχατος 89′).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT