Superleague, Ιωνικός – Λαμία 1-1: Μοιρασιά στη Νίκαια

Superleague, Ιωνικός – Λαμία 1-1: Μοιρασιά στη Νίκαια

Ο Ιωνικός και η Λαμία πρόσφεραν θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) για την έβδομη αγωνιστική της Superleague

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός και η Λαμία πρόσφεραν θέαμα στο μεταξύ τους παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έχουν δύο βαθμούς. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είναι στην τελευταία θέση.

Η Λαμία από την άλλη έφτασε τις 4 ισοπαλίες. Η ομάδα του Φέστα έχει πλέον 7 βαθμούς.

Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση στο ξεκίνημα. Στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Ιωνικού, η ομάδα του Φέστα έκανε την αντεπίθεση και ο Ντε Βινσέντι πλάσαρε επιτυχημένα τον Χουτεσιώτη.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να απειλήσει με τον Μύγα και τον Μάντζη αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων κρατούσε καλά. Στο 22’ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε μία μεγάλη ευκαιρία. Μετά από κεφαλιά του Ελευθεριάδη, ο Μάντζης δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής με τον Σαράνοφ να διώχνει με τα πόδια.

Στο 31’ ο Ασκόφσκι έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά αλλά το τελείωμά του ήταν κακό. Ο Σαράνοφ στη συνέχεια μπλόκαρε δύο προσπάθειες των γηπεδούχων με τον Μάντζη και τον Ελευθεριάδη.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Χουτεσιώτης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε κεφαλιά του Μποακί.

Ο Ιωνικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47’ ο Κάνιας σούταρε, ο Μάντζης έβαλε το πόδι του αλλάζοντας την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ιωνικός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 65’ και το 68’ με τις προσπάθειες του Μύγα και του Σεμπά να καταλήγουν στο δοκάρι.

Στο 83’ ο Ρομαό είχε καίρια επέμβαση πριν η μπάλα φτάσει τον Μανούσο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάνιας έκανε ωραία κίνηση, πάσαρε στον Μεντόσα αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε την προσπάθειά του. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε σουτ του Σλίβκα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Αντούνες, Φαντιγκά (71΄Μεντόσα), Άοσμαν (87΄Ιωαννίδης), Μάντζης, Ελευθεριάδης (63΄Σεμπά), Μύγας (87΄Σάκιτς), Λοβέρα, Ρομαό, Κάνιας.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (75΄Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (66΄Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (66΄Μαρμεντίνι) (93΄Μπενίτεζ), Μποάκι (75΄Μανούσος)

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT