Premier League, Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-2: Συνεχίζουν στην κορυφή οι Λονδρέζοι

Premier League, Άρσεναλ – Λίβερπουλ 3-2: Συνεχίζουν στην κορυφή οι Λονδρέζοι

Η Αρσενάλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Premier League

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 3-2 της Λίβερπουλ στο ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής της Premier League. Οι Λονδρέζοι συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έφτασε τους 24 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ από την άλλη, υπέστη άλλη μία βαθμολογική απώλεια.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε στους 10 βαθμούς. Η Λίβερπουλ απέχει 14 βαθμούς από την πρώτη θέση και κινδυνεύει να μείνει πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «Reds» την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αήττητη μέχρι στιγμή στο πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τον Μαρτινέλι. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Νούνιεζ με τους γηπεδούχους να παίρνουν και πάλι τα ηνία με τον Σάκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισε (2-2) με τον Φιρμίνο στο 53ο λεπτό. Ο Σάκα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 76’ διαμόρφωσε το 3-2 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.  

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT