Superleague, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Καθάρισε» ο Αϊτόρ

Superleague, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Καθάρισε» ο Αϊτόρ

Το τριφύλλι έχει μόνο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έφτασε τους 21 βαθμούς

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την έβδομη αγωνιστική της Superleague. Το τριφύλλι έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο νίκες στο ξεκίνημα.

Ο Αστέρας υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έμεινε στους 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτιάξουν φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Αστέρας από την άλλη, είχε κλείσει καλά τους χώρους με τις διακοπές να κυριαρχούν στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα.

Στο 26’ μία εκτέλεση φάουλ του Αστέρα δεν ανησύχησε τον Μπρινιόλι που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Στο 31ο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του στιγμή στον αγώνα.

Ο Ιωαννίδης σούταρε με την προσπάθειά του να μπλοκάρει. Στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Μπερνάρ κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε νέα καλή στιγμή. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, ο Σένκεφελντ μπήκε στην πορεία της μπάλας με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 37’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Παλάσιος να κάνει κακό τελείωμα. Στο 50ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε με τον Τιλίκα να φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή αλλά ο Μπρινιόλι ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 64’ οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Μπερνάρ να γυρίζει στον Αϊτόρ με την άμυνα να διώχνει αρχικά στη συνέχεια τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 80ο λεπτό με τον Αϊτόρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί.

Στο 84’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Τζουκάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.  Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπερνάρ είχε μία καλή στιγμή με την προσπάθειά του να καταλήγει άουτ.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδόπουλος είπε διπλό «όχι» σε προσπάθεια του Βέρμπιτς. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Μπρινιόλι απέκρουσε δυνατό σουτ του Σίτο.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (75’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (90+2’ Τσόκαϊ), Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος (63’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης, Αϊτόρ. 

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (45’ Κρέσπι), Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Αλβαρεζ, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Τίλικα (88’ Ριέρα), Μπαρτόλο (88’ Σίτο), Μπαράλες (60’ Μουνάφο). 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT