Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για Ερυθρό Αστέρα ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος για Ερυθρό Αστέρα ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ χτύπησε στον αγώνα με τον Άρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντέρικ Γουίλιαμς στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (13/10, 20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Άρη την Κυριακή.

Ωστόσο, η ήττα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα για το τριφύλλι. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα στο αριστερό του πόδι.

Το βράδυ της Κυριακής αισθάνθηκε και ενοχλήσεις και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί αιμάτωμα. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη.

Θυμίζουμε ότι απών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι ο Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και έχασε τους αγώνες για το Super Cup αλλά και την πρεμιέρα σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT