Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε θεραπεία στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία για την όγδοη αγωνιστική της Superleague

Θεραπεία έκαναν ο Σπόραρ με τον Κώτσιρα. Για τον Σλοβένο επιθετικό δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής ενώ η κατάσταση του Έλληνα αμυντικού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού: 

«Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με προπόνηση σε δύο γκρουπ για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Το πρωί της Δευτέρας όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. εξαίρεση ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος στο χθεσινό ματς υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Ο Τσέριν ανέβασε ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Κώτσιρας»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT