Βόλεϊ: Ιστορική ημέρα για Μίλωνα, πρεμιέρα με νίκη για ΠΑΟ

Βόλεϊ: Ιστορική ημέρα για Μίλωνα, πρεμιέρα με νίκη για ΠΑΟ

Ημέρα που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα θα είναι η σημερινή

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα θα είναι η σημερινή. Η ανδρική ομάδα της Νέας Σμύρνης επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία πριν από δύο χρόνια και από σήμερα ξεκινάει το πρώτο ταξίδι της, εκτός συνόρων, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τερματίζοντας πέμπτος στο πρωτάθλημα της Volley League της περυσινής περιόδου και μετά τη μη δήλωση συμμετοχής της ομάδας της Σύρου στους ευρωπαϊκούς αγώνες, ο Μίλωνας αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στο Τσάλεντζ Καπ της περιόδου 2022-2023 και απόψε στις 20.00 στο Κλειστό «Κροίσος Πέρσης» θα αντιμετωπίσει την ισραηλινή Χάποελ Μάτε Ασέρ.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Μίλωνα, η ομάδα του βόλεϊ θα αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης. Αυτό μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα τιμητικό που θα είμαστε οι πρώτοι που θα εκπροσωπήσουμε τον Μίλωνα σε ευρωπαϊκό αγώνα. Περιμένουμε, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, τον κόσμο που αγαπάει το βόλεϊ να γεμίσει το γήπεδο σε αυτή την ιστορική στιγμή», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας και πρώην διεθνής πασαδόρος, Σάκης Ψάρρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή ο Ελληνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει και τον 15χρονο Γιώργο Μαντελίδη, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει εντατικά και το «φυτώριό» της.

Σήμερα, επίσης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (19.00) την ελβετική Νάφελς για την ίδια διοργάνωση.

Επίδειξη δύναμης

Ενα δείγμα των φετινών δυνατοτήτων του αποκάλυψε χθες ο Παναθηναϊκός στη Σλοβακία. Οι «πράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σπαρτάκ Μιγιάβα με 3-1 σετ (16-25, 11-25, 25-21, 25-14) και ουσιαστικά προκρίθηκαν στη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα (19/10, 18.30) θα υποδεχθούν τους Σλοβάκους στο ΟΑΚΑ. Οι Ερνάντεζ, Κόβαρ και Φράγκος έδειξαν με το… καλημέρα ότι θα αποτελέσουν τα βαρόμετρα της ομάδας, ενώ Πετρέας, Ρανγκέλ, Μπάσης και Ζήσης ήταν οι στυλοβάτες των πλάνων του Δ. Ανδρεόπουλου, με τον Γιάκομπσεν… να τρίβει τα χέρια του από τις επιλογές που έχει από τη θέση του πασαδόρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT