Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Ψάχνει καλή εμφάνιση και νίκη στο Βελιγράδι

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Ψάχνει καλή εμφάνιση και νίκη στο Βελιγράδι

Ενα ελπιδοφόρο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, παρά την ήττα, ένα κάκιστο ξεκίνημα στην ελληνική Basket League και ο Παναθηναϊκός απόψε (20.00) στο Βελιγράδι αναζητεί συνδυασμό εμφάνισης και αποτελέσματος

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ελπιδοφόρο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, παρά την ήττα, ένα κάκιστο ξεκίνημα στην ελληνική Basket League και ο Παναθηναϊκός απόψε (20.00) στο Βελιγράδι αναζητεί συνδυασμό εμφάνισης και αποτελέσματος. Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, που επιστρέφει ως αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα, οι «πράσινοι» έχουν βασική επιδίωξη να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην επίθεση προκειμένου να αποδείξουν πως είναι σε θέση για κάτι καλύτερο τη φετινή σεζόν.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους, παίζουν καλή άμυνα, ενώ είχαν ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές και νίκησαν στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση, ειδικά από ό,τι στα τελευταία παιχνίδια», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», που δεν υπολογίζει τον μέχρι πέρυσι παίκτη του Αστέρα, Νέιτ Γουόλτερς, ενώ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ντέρικ Γουίλιαμς, που ακολούθησε την αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί στο παρά πέντε. Ο ίδιος ο Αμερικανός, πάντως, με ανάρτησή του στο Twitter φάνηκε αισιόδοξος πως θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Απόψε ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα – Ξεχωρίζει το ισπανικό ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ.

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και σίγουρα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές», ανέφερε από την πλευρά του ο Αρτούρας Γκουντάιτις. Απών θα είναι ο Νέντοβιτς για τους γηπεδούχους.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21.30), ενώ παίζουν ακόμη: Μονακό – Εφές (20.00) και Βίρτους Μπολόνια – Μπάγερν (21.30).

• Η Ευρωλίγκα επιβεβαίωσε πως οι επαφές που έγιναν στο Ντουμπάι για την προοπτική επέκτασης της διοργάνωσης στην Αραβική χερσόνησο βρίσκονται σε καλό δρόμο, αν και σε πρώιμο στάδιο. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Μάρσαλ Γκλίκμαν, δήλωσε ενθουσιασμένος για την πιθανότητα συνεργασίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χορηγία 50-60 εκατ. ευρώ ετησίως στην Ευρωλίγκα για την ονοματοδοσία, ενώ υπό συζήτηση είναι να διεξαχθεί το Φάιναλ 4 εκεί για μία τριετία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT