Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στη Ζαλγκίρις

Τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις (14/10, 21:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός των Πειραιωτών εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί γόνατο (τενοντίτιδα επιγονατιδικού τένοντα) με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να αγωνιστεί.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν αγωνίστηκε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League. Την απουσία του έμπειρου φόργουορντ στον αγώνα με τους Λιθουανούς επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή των Μπόλομποϊ και Κάνααν. «Ο Παπανικολάου δεν προλαβαίνει να παίξει, για τους άλλους δύο που είχαν θέματα, είμαι αισιόδοξος πως θα αγωνιστούν», σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα της Παρασκευής. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε επιβλήθηκε με 80-70 της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT