Παναθηναϊκός: Ατομικό για τρεις

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για την όγδοη αγωνιστική της Superleague

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης, ωστόσο εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να παίξει στον αγώνα της Κυριακής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και ο Σπόραρ με τον Κώτσιρα. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικό ακολούθησαν οι Σπόραρ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT