Superleague, Βόλος – Λεβαδειακός 2-1: Τέταρτη σερί νίκη για τους Θεσσαλούς

Superleague, Βόλος – Λεβαδειακός 2-1: Τέταρτη σερί νίκη για τους Θεσσαλούς

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού για την όγδοη αγωνιστική της Superleague

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 2-1 του Λεβαδειακού για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τις πέντε νίκες (τέσσερις σερί) και έχει πλέον 17 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός, που προηγήθηκε στο 53ο λεπτό συνεχίζει χωρίς νίκη. Οι Βοιωτοί έμειναν στους 3 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Λεβαδειακό. Στο 4ο λεπτό ο Μουτίνιο σούταρε με τον Κλέιμαν να διώχνει. Στο 11’ ο Φερνάντες έπιασε ωραίο σουτ αλλά ο Μάρκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δίχως την πολύ μεγάλη φάση.

Στο 25’ η ομάδα του Βέλιτς απώλεσε σημαντική ευκαιρία. Ο Τόρο έκανε την προσπάθεια από κοντά με τον Κλέιμαν να διώχνει την τελευταία στιγμή. Στο 31’ ο Λιάγκας πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Βόλου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη φάση. Ο Φερνάντες με τον Οζέγκοβιτς άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον τελευταίο να μην μπορεί να σκοράρει από μικρή απόσταση. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ προσπάθεια του Δούμτσιου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο. Στο 60’ ο Φερνάντες εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Βόλου ισοφάρισε στο 62’ με τον Τσοκάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Φερνάντες και το πέτυχαν στο 68’ με τον Ντέλετιτς.

Ο Λεβαδειακός πίεσε πολύ μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Τσιριγώτη να σουτάρει πάνω στον Εσκοβάλ. Ο Κούτσιας έχασε σημαντική ευκαιρία λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69’ Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76’ Κούτσιας).

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (73’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (73’ Χαμόντ), Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT