Superleague, Άρης – Ιωνικός 2-1: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, Άρης – Ιωνικός 2-1: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 του Ιωνικού για την όγδοη αγωνιστική της Superleague

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρης επιβλήθηκε με 2-1 του Ιωνικού για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις διαδοχικές ήττες από τον Βόλο και την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τις 4 νίκες και με 13 βαθμούς είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιωνικός δεν έχει νίκη και έμεινε στους 2 βαθμούς και την τελευταία θέση. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προηγήθηκε με τον Μάντζη στο 42’ με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθούσε να βρει χώρους στο ξεκίνημα του αγώνα. Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τον Ιωνικό.

Στο 19’ οι παίκτες του Ιωνικού άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Άοσμαν έδωσε στον Ελευθεριάδη που έκανε το γύρισμα αλλά κανείς εκ των Μάντζη, Λοβέρα κατάφερε να βάλει το πόδι και να σκοράρει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μάντζης επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Κουέστα αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 21’ ο Πάλμα έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 30’ ο Καμάτσο σκόραρε για την Άρη αλλά το γκολ του ακυρώθηκε αφού υπήρχε οφσάιντ. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις.

Στο 42ο λεπτό ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ. Ο Λοβέρα έκανε το σουτ, ο Κουέστα έδιωξε την μπάλα αλλά ο Μάντζης πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε σε κενή εστία. Στο 44’ ο Φατιγκά πλάσαρε με τον Κουέστα να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 48ο όταν ο Άοσμαν πλάσαρε αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα. Ο Ιωνικός προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις αφού ο Άρης έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 62’ η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έφτασε στο 1-1 με τον Ζερβίνιο να σκοράρει σε κενή εστία. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν δεύτερο γκολ 11 λεπτά αργότερα.

Στο 73’ ο Οντουμπάτζο έκανε σέντρα και ο Γκρέι από κοντά νίκησε τον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Ο Ιώνικος προσπάθησε να απειλήσει και στο 83’ ο Μασάς έκλεψε την μπάλα αλλά η κάθετη που επιχείρησε για τον Ελευθεριάδη ήταν κακή. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μεντόζα εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Κουέστα να μπλοκάρει με άνεση. 

Άρης (Πάρντιου): Kουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (Γκαρσία 56′), Mαντσίνι (Γκαρθία 42′), Καμάτσο, Πάλμα (Γκρέι 67′), Ζερβίνιο (Ιτούρμπε 67′).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες, Σάκιτς (Μίλο 77′), Κάνιας (Τσίμπσαχ 52′, Μασάς 78′), Φαντιγκά, Λοβέρα (Σεμπά 46′), Άοσμαν (Μεντόσα 77′), Ελευθεριάδης, Μάντζης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT