Superleague, Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2: Συνεχίζει το σερί του το τριφύλλι

Superleague, Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2: Συνεχίζει το σερί του το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας για την όγδοη αγωνιστική της Superleague

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει μόνο νίκες και με 24 βαθμούς συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η ομάδα του Φέστα έμεινε στους 7 βαθμούς.

Ο Σέρβος τεχνικός προχώρησε σε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των παικτών. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες αφού τραυματίστηκαν ο Τρουϊγιέ και ο Σλίβκα και οι δύο προπονητές είχαν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους από τον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 5’ με σουτ του Αϊτόρ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε νέα καλή στιγμή με τον Παλάσιος με το σουτ του Αργεντινού να καταλήγει άουτ.

Στο 12’ ο Αϊτόρ έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Παλάσιος μετά από ωραία μπαλιά του Μπερνάρ.  Το τριφύλλι συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες με τον Αϊτόρ και τον Ιωαννίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Μανούσο στο 42’ αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αϊτόρ να αποχωρεί με πρόβλημα στον προσαγωγό. Λίγο αργότερα έγινε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Τσόκαϊ να παίρνει τη θέση του Τσέριν. Το τριφύλλι φάνηκε να αποσυντονίζεται στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Στο 57’ η Λαμία είχε καλή στιγμή. Ο Τσιλούλης έκανε το γέμισμα από δεξιά αλλά ο Μανούσος δεν έπιασε καλά το σουτ. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε σπουδαία ευκαιρία. Ο Τσόκαϊ γύρισε με τον Βέρμπιτς να μην βρίσκεται την μπάλα και τον Άντετζο στη συνέχεια να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο 73’ το τριφύλλι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαράνοφ να διώχνει σε κόρνερ κεφαλιά του Μάγκνουσον. Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπερνάρ, ο Σάντσες έκανε το 0-2 με διπλή προσπάθεια. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα παίχτηκε ελάχιστο ποδόσφαιρο με τις διακοπές να είναι συνεχείς λόγω και των πολλών τραυματισμών.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ρόμανιτς έκανε το γύρισμα αλλά ο Μπρινιόλι δεν ανησύχησε. 

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Τζανδάρης (67′ Σλίβκα), Μπεχαράνο, Ασκόβσκι (46′ Νούνιες), Ντε Βινσέντι (82′ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (78′ Γιακουμάκης), Μανούσος (78′ Ρόμανιτς).

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν (52′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (78′ Γκάνεα), Αϊτόρ (46′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (78′ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (71′ Τρουιγιέ).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT