Superleague, Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0: Όλα στο μηδέν

Superleague, Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0: Όλα στο μηδέν

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 για την όγδοη αγωνιστική της Superleague

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία για τους Τριπολιτσιώτες. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έχει 8 βαθμούς και είναι στην ένατη θέση.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά αλλά χωρίς να καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα. Στο 27’ ο Κολοβός έκανε σουτ του σουτ αλλά ο Μουνάφο τον έκοψε. Στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 34ο λεπτό ο Στάνκο έκανε το σουτ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κολοβός εκτέλεσε φάουλ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 49’ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρτόλο, ο Πίτσου έκανε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο οι καλές στιγμές ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 63΄ο Καστάνιο σούταρε με τον Στεργιάκη να μπλοκάρει. Οι δύο ομάδες συνέχισαν  να μην απειλούν.

Στο 76’ ο Μάρτενσον έκανε ωραίο συρτό σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Στο 87’ ο Καρμόνα έκανε το γύρισμα με τον Μπακάκη να κόβει.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT