Πρώτη «διαβολοβδομάδα» για Ευρωλίγκα και «αιωνίους»

Πρώτη «διαβολοβδομάδα» για Ευρωλίγκα και «αιωνίους»

Η πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας αποτελεί για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ένα πρώτης τάξεως «κρας τεστ» σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες τους στη διοργάνωση

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας αποτελεί για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ένα πρώτης τάξεως «κρας τεστ» σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες τους στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρώντας ήδη το «δύο στα δύο», κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις, μεταβαίνουν στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουν Ρεάλ Μαδρίτης (αύριο, 21.45) και Μπασκόνια (Παρασκευή, 21.30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θεωρεί –και όχι άδικα– ότι οι δύο αυτές αναμετρήσεις θα καταδείξουν τη δυναμική της ομάδας του. Η Μπασκόνια έχει και αυτή ξεκινήσει με το απόλυτο στη διοργάνωση, ενώ η Ρεάλ παρά το γεγονός πως ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματά της λόγω της απουσίας του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της, δεν παύει να έχει στο ρόστερ της αστέρια που είναι σε θέση στη μέρα τους να νικήσουν οποιονδήποτε. Στην αποστολή των Πειραιωτών, που θα αναχωρήσει σήμερα, δεν θα βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Οι «πράσινοι», που δείχνουν σιγά σιγά μέρος των δυνατοτήτων τους, σήμερα πετούν για το Βερολίνο όπου αύριο (21.00) θα αντιμετωπίσουν την Αλμπα, η οποία προέρχεται από νίκες επί Παρτιζάν και Μιλάνο. Στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς θα βρίσκεται ο Αντριου Αντριους, που ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης. Αντίθετα, ο Νέιτ Γουόλτερς δεν προλαβαίνει το συγκεκριμένο ματς και θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο εντός έδρας ματς της Παρασκευής με τη Μονακό (21.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT