Σούπερ Λιγκ 1: Σπουδαίο «διπλό» του ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ 1: Σπουδαίο «διπλό» του ΠΑΟΚ

Νίκησε 2-1 στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, που έμεινε στο -10 από τον Παναθηναϊκό

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πιο σημαντική νίκη του –μέχρι στιγμής τουλάχιστον– στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» στο ντέρμπι που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Ο «Δικέφαλος» προσπέρασε έτσι τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία, οι οποίοι πλέον βρίσκονται δέκα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, καθώς ο Λουτσέσκου είχε διαβάσει πολύ πιο καλά τις συνθήκες της αναμέτρησης και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Μίτσελ, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στο ματς όσο είχε δυνάμεις ο Χάμες.

Το σκορ στο Φάληρο άνοιξε μόλις στο 8΄, όταν έπειτα από κόρνερ του Τσαούση ο Παπασταθόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα μετά το δεκαπεντάλεπτο και ισοφάρισε με κεφαλιά του εξαιρετικού, χθες, Χάμες, έπειτα από σέντρα του Ρεάμπτσιουκ, στο 37΄. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τον Ολυμπιακό να πιέζει, αλλά ο ΠΑΟΚ μόλις στο 56΄ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Νάρεϊ, ο οποίος από πλάγια θέση δεξιά έστειλε την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Τζολάκη.

Στο 61΄ ο Τρεϊμάνις έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Ολιβέιρα από Μπα και Τζολάκη, όμως πήρε –μέσω VAR– πίσω την απόφασή του, με τον ΠΑΟΚ να αντιδρά έντονα, τονίζοντας μεταξύ άλλων με σκληρή ανακοίνωσή του: «Μη διανοηθείτε να παίξετε ξανά με τον ιδρώτα των παικτών του ΠΑΟΚ. Δεύτερη προειδοποίηση δεν συνηθίζουμε να δίνουμε». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου.

Σκληρή ανακοίνωση ΠΑΟΚ για το πέναλτι που ανακάλεσε ο διαιτητής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρουσάι, Μπα (84΄ Ουί Τζο), Παπασταθόπουλος, Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ, Αγκιμπού (66΄ Μασούρας), Γκάρι Ροντρίγκες (71΄ Ελ Αραμπί), Χάμες (71΄ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70΄ Σάστρε), Ντάντας (90΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ντόουγκλας (84΄ Φιλίπε Σοάρες), Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT