ΑΕΚ: Θλάση ο Άμραμπατ

Τις υπηρεσίες του Νόρντιν Άμραμπατ θα στερηθεί η ΑΕΚ για το επόμενο χρονικό διάστημα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Νόρντιν Άμραμπατ θα στερηθεί η ΑΕΚ για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο 35χρονος επιθετικός σημείωσε το νικητήριο γκολ στον αγώνα με τον Ατρόμητο για την όγδοη αγωνιστική της Superleague με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση.

Το διάστημα απουσίας του παραμένει άγνωστο. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί στα ματς με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο και τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θα κάνει αγώνα δρομου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 30 Οκτωβρίου.

Η απουσία του Άμραμπατ δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Μάτιας Αλμέιδα αφού ο Στίβεν Τσούμπερ θα μείνει τουλάχιστον για άλλες δέκα μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Τομ Φαν Βέερτ αναμένεται να μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων εντός των ημερών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT