Ντιόγκο Ζότα: Χάνει το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού

Ντιόγκο Ζότα: Χάνει το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Ντιόγκο Ζότα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος επιθετικός χτύπησε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι για την ενδέκατη αγωνιστική της Premier League.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά στο γαστροκνήμιο. Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα χάσει το Μουντιάλ που ξεκινάει σε έναν περίπου μήνα.

«Η πρώτη διάγνωση ήταν ξεκάθαρη και είναι πολύ λυπηρά νέα για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε την ευημερία των παικτών, το κάνουμε πάντα», είπε ο Γερμανός προπονητής. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ πρόσθεσε ότι ο Ζότα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Ντιόγκο Ζότα έχει 10 γκολ σε 29 εμφανίσεις με την Εθνική Πορτογαλίας. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει κληρωθεί στον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τις Γκάνα, Ουρουγουάη και Ν. Κορέα. 

«Μετά από μία τόσο όμορφη νύχτα στο Άνφιλντ, η δική μου τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο! Το τελευταίο λεπτό ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου κατέρρευσε», ανέφερε ο Ζότα στο twitter. «Θα παλέψω για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», κατέληξε ο Πορτογάλος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT