Κύπελλο Ελλάδος, Βόλος – Ιωνικός 4-0: Πρόκριση στο ρελαντί

Κύπελλο Ελλάδος, Βόλος – Ιωνικός 4-0: Πρόκριση στο ρελαντί

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 4-0 του Ιωνικού και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 4-0 του Ιωνικού και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πήρε μία άνετη πρόκριση.

Δύο γκολ σημείωσε ο Κούτσιας στο πρώτο ημίχρονο. Σημειώνεται ότι σε αυτή τη φάση, οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Στο 4′ ο Τσοκάνης έκανε το σουτ αλλά πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ιωνικός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ιωαννίδη.

Στο 14ο λεπτό ο Νοκέρτ έπιασε συρτό σουτ με τον Περλέσι να μπλοκάρει. Στο 19′ ο Κούτσιας πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φερνάντεζ άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο και είχα δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Ντέλετιτς πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Φερνάντεζ, σέρβιρε για τον Κούτσια που έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου στο 42ο λεπτό.

Ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ στο 52′ με τον Κότνικ να αποκρούει προσπάθεια του Ιωαννίδη. Στο 59ο λεπτό ο Φερνάντεζ έβγαλε πάλι ωραία μπαλιά στον Κούτσια αλλά ο επιθετικός του Βόλου αστόχησε.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 στο 62′ όταν ο Μεταξάς εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Αντούνεζ, έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε επιτυχημένα. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.

Ο Βόλος διαμόρφωσε το 4-0 με τον Οζέγκοβιτς στο 79ο λεπτό. Ο Μεσκίδα έκανε ωραίο ελιγμό, έβγαλε τη σέντρα προς τον Σέρβο που δεν δυσκολεύθηκε να βρει δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις. 

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο (61′ Λυμπεράκης), Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77′ Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46′ Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς (46′ B. Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61′ Μεσκίδα), Κούτσιας.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46′ λ.τρ.), Μίλο, Τσίμπσαχ (46′ Φαντιγκά), Μασάς (59′ Χρ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46′ Λοβέρα), Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης

 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT