Στους «16» του Κυπέλλου με 4-0 ο Βόλος τον Ιωνικό

Στους «16» του Κυπέλλου με 4-0 ο Βόλος τον Ιωνικό

Το πρόγραμμα του 5ου γύρου συνεχίζεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο. Καταθέτοντας τα εξαιρετικά αγωνιστικά του δείγματα συνέτριψε τον Ιωνικό με 4-0, αποδεικνύοντας πως μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του στο πρωτάθλημα και η 3η θέση στη βαθμολογία. Και οι δυο ομάδες προχώρησαν σε ροτέισον στην 11άδα, κυρίως οι φιλοξενούμενοι, που έχουν ως βασική προτεραιότητα την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ 1. Οι Νικαιώτες είχαν την πρώτη μεγάλη διπλή ευκαιρία του αγώνα στο 10΄ με τον Ιωαννίδη, όμως από κει και πέρα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν.

Με τον Κούτσια στο 19΄ έκαναν το 1-0, ενώ μέχρι να πετύχει στο 42΄ το δεύτερο προσωπικό του γκολ, Ντέλετιτς και Φερνάντες έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με μεγαλύτερη το σουτ στο δοκάρι του Σέρβου στο 24΄. Το επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Βόλο συνεχίστηκε και στην επανάληψη και η πρόκριση επιστεγάστηκε από τα γκολ των Μεταξά (62΄) και Οζέγκοβιτς (79΄).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ (61΄ Λυμπεράκης), Αλχο, Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ (77΄ Οζέγκοβιτς), Τσοκάνης (46΄ Μεταξάς), Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς (46΄ Βίκτορ Φερνάντες), Πάολο Φερνάντες (61΄ Μεθκίδα), Κούτσιας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης (46΄ Αντούνες), Μίλο, Τσίμπσαχ (46΄ Φαντιγκά), Μασάς (59΄ Χρ. Ιωαννίδης), Οφόσου, Σεμπά (46΄ Λοβέρα), Μεντόσα (70΄ Αοσμαν), Ν. Ιωαννίδης.

Το πρόγραμμα του πέμπτου γύρου συνεχίζεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο (18.00). Στις 15.00 διεξάγονται τα παιχνίδια: Λάρισα – Λεβαδειακός, Καλαμάτα – Παναιτωλικός, Αλμωπός Αριδαίας – Λαμία, Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή, Καλλιθέα – Βέροια. Αύριο η συγκεκριμένη φάση συνεχίζεται με πέντε παιχνίδια: Κηφισιά – ΟΦΗ (15.00), Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου (16.00), Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου (16.00), Αγιος Νικόλαος – Αλμυρός (16.00), ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19.00). Σε αυτή τη φάση, οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Από την επομένη, θα μπουν στη διοργάνωση και οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα της περυσινής Σούπερ Λιγκ 1 (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αρης, Παναθηναϊκός).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT