Ευρωλίγκα: Τζάμπολ με… δόντια για τους «αιωνίους»

Ευρωλίγκα: Τζάμπολ με… δόντια για τους «αιωνίους»

«Διαβολοβδομάδα» όνομα και πράγμα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με διπλά πολύ ψηλά εμπόδια και για τους δύο σήμερα και την Παρασκευή, στην 3η και 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Διαβολοβδομάδα» όνομα και πράγμα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με διπλά πολύ ψηλά εμπόδια και για τους δύο σήμερα και την Παρασκευή, στην 3η και 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους, απόψε (21.45) στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και μεθαύριο στη Βιτόρια με την Μπασκόνια, μία από τις πέντε ομάδες που έχουν το απόλυτο μέχρι τώρα. Ο Παπανικολάου έμεινε στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και δεν υπολογίζεται αυτή την εβδομάδα. Αντίθετα, ο Γουόκαπ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε την αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21.00) την Αλμπα στο Βερολίνο και την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ τη Μονακό, άλλες δύο ομάδες με το απόλυτο 2χ2. Ο Γουόλτερς θα είναι σίγουρα απών σήμερα, έχει όμως κάποιες ελπίδες να παίξει την Παρασκευή. Εκτός του Ερικσον που θα απουσιάσει σίγουρα, ίσως μείνουν εκτός για την Αλμπα και οι τραυματίες Λο, Σμιθ και Τίμαν. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Λάμερς και Ντελόου. Σήμερα (21.30) γίνεται και ο αγώνας Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας.

Τα χθεσινά αποτελέσματα: Εφές – Βαλένθια 91-92, Ζαλγκίρις – Βίρτους 68-65, Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 84-63, Μακάμπι – Μονακό 78-70, Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 73-84, Παρτιζάν – Αρμάνι 75-80.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT