Λιονέλ Μέσι: Ποιες ομάδες έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Λιονέλ Μέσι: Ποιες ομάδες έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Τη Βραζιλία και τη Γαλλία έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ ο Λιονέλ Μέσι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Βραζιλία και τη Γαλλία έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ ο Λιονέλ Μέσι. Απομένει ένας μήνας για τη μεγάλη διοργάνωση, που θα γίνει για πρώτη φορά χειμώνα.

«Πάντα λέμε τις ίδιες μεγάλες ομάδες. Αλλά, αν πρέπει να διαλέξω, η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Μέσι μιλώντας στο DIRECTV Sports.

«Έχουν την ίδια ομάδα παικτών εδώ και πολύ καιρό, δουλεύουν καλά. Η Γαλλία, εκτός από το τελευταίο Euro που αποκλείστηκε στους «16» και τα πήγε άσχημα, έχει μερικούς εντυπωσιακούς παίκτες. Έχουν ξεκάθαρες ιδέες και τον ίδιο προπονητή (Ντιντιέ Ντεσάν). Η Βραζιλία είναι ίδια ομάδα», πρόσθεσε ο Αργεντινός άσος. 

Όπως δήλωσε παλαιότερα ο Μέσι, στο Κατάρ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αργεντινή έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Σοαυδική Αραβία, το Μεξικό και την Πολωνία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT