Απών από το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού ο Καντέ

Απών από το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού ο Καντέ

Ο Γάλλος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στους προσαγωγούς

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ενγκολό Καντέ θα απουσιάσει από το Μουντιάλ του Κατάρ λόγω τραυματισμού. Ο Γάλλος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς. 

Ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε επέμβαση σε συμφωνία με τον σύλλογό του, την Τσέλσι κι αφού συμβουλεύθηκε ειδικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου από το Λονδίνο, η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει σε τέσσερις μήνες.

Ο έμπειρος χαφ δεν θα είναι στη διάθεση του Ντινιέ Ντεσάν για το Μουντιάλ. «Μετά από μια επιτυχημένη επέμβαση, ο Ενγκολό θα είναι εκτός διαθεσιμότητας για τέσσερις μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλσι.

Θυμίζουμε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Πολ Πογκμπά στη διοργάνωση του Κατάρ. Ο Γάλλος μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους μετά το χειρουργείο στο γόνατο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT