Η Καλαμάτα άφησε εκτός Κυπέλλου τον Παναιτωλικό

Η Καλαμάτα άφησε εκτός Κυπέλλου τον Παναιτωλικό

Εμφατική πρόκριση Ατρομήτου στην Τρίπολη – Στους «16» και οι Λεβαδειακός, Λαμία, Πανσερραϊκός, Καλλιθέα.

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ατρόμητος πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Kυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Αστέρα στην Τρίπολη με 3-1 στην παράταση. Παρά το γεγονός πως η κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν χορταστική από φάσεις και για τις δύο ομάδες, και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στον έξτρα χρόνο. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο τέταρτο λεπτό της παράτασης με ένα εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, αλλά στο 105΄ ο Καστάνο με κεφαλιά ισοφάρισε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν στο 112΄ ο Κιάρτανσον και στο 120΄ ο Μουνίθ, με πέναλτι που κέρδισε ο Κλωναρίδης. Αξιοσημείωτη και η λογομαχία που είχε ο τεχνικός του Αστέρα, Ηρακλής Μεταξάς με τον παίκτη του Αντριάν Ριέρα κατά την ώρα της αλλαγής του στο 37΄.

Η έκπληξη της ημέρας έγινε στην Καλαμάτα, όπου η τοπική ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου απέκλεισε στα πέναλτι τον Παναιτωλικό (4-3, κ. διάρκ. 2-2) και έγινε η πρώτη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 που αποκλείει αντίπαλο της ΣΛ1. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Φλόρες (29΄, 78΄) και Ρόβας (34΄, 37΄) ενώ στη διαδικασία από τα 11 βήματα πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο τερματοφύλακας Ταΐρης, που απέκρουσε δύο πέναλτι.

Εμφατική πρόκριση Ατρομήτου στην Τρίπολη – Στους «16» και οι Λεβαδειακός, Λαμία, Πανσερραϊκός, Καλλιθέα.

Λεβαδειακός και Λαμία επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε ΑΕΛ και Αλμωπό αντιστοίχως. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-1, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ (7΄ Πεντρόσο – 25΄ Νίκας, 44΄ Σκβάρκα) ενώ το συγκρότημα της Φθιώτιδας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα περνώντας με 2-0 από την Αριδαία (26΄ Προβυδάκης, 60΄ Μαρμεντίνι). Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα, πέτυχε τρία ακόμη γκολ στην παράταση απέναντι στην Παναχαϊκή και πήρε πανηγυρικά με 5-2 (41΄ Σαΐντ, 90΄+ Παντεκίδης, 104΄ Μούργος, 110΄ Κατσαντώνης, 115΄ Σοφιανός – 62΄ Μπουρλάκης, 65΄ Μυτίδης) την πρόκριση ενώ με ένα γκολ του Καμπρέρα (44΄) η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 της Βέροιας.

Σήμερα η 5η φάση της διοργάνωσης ολοκληρώνεται με πέντε αναμετρήσεις, με αυτή της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19.00) να ξεχωρίζει. Νωρίτερα αγωνίζονται: Κηφισιά – ΟΦΗ (15.00), Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου (16.00), Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου (16.00) και Αγιος Νικόλαος – Αλμυρός (16.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT