Ολυμπιακός: Με Κώστα Φορτούνη η αποστολή για Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Με Κώστα Φορτούνη η αποστολή για Παναιτωλικό

Ο Κώστας Φορτούνης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Φορτούνης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας μέσος είναι στα πλάνα του προπονητή των Πειραιωτών για πρώτη φορά φέτος.

Ο Κώστας Φορτούνης είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο αγώνα, στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στις 17 Μαΐου στο φινάλε των περσινών πλέι οφ. 

Ο Μίτσελ κανονικά τον Πεπ Μπιέλ παρότι είχε μείνει εκτός κόντρα στην Καραμπάγκ όπως και τον Άβιλα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο Παπέ Αμπού Σισέ και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Στουρνάρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT