Superleague, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Πειραιά

Superleague, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-2: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την ένατη αγωνιστική της Superleague

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στα τρίποντα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στην αναμέτρηση πέρασε ως αλλαγή στο 88’ ο Κώστας Φορτούνης, που είχε να αγωνιστεί από το φινάλε των περσινών πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 17 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που δεν απείλησε ιδιαίτερα έμεινε στους 11 βαθμούς και την 7η θέση.

Η πρώτη τελική στον αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό με την μπάλα να περνά άουτ μετά από προσπάθεια του Κολοβού. Στο 5’ η άμυνα των γηπεδούχων πρόλαβε τον Μπακαμπού μετά από κεφαλιά – πάσα του Ρέαμπτσιουκ. Οι Αγρινιώτες πίεσαν και είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Μόρσεϊ και τον Χουχούμη.

Στο 20ο λεπτό ο Χάμες έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μασούρα αλλά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Κολομβιανός δημιούργησε νέα φάση για τους Πειραιώτες στο 24’ αλλά η κεφαλιά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Στεργιάκη.

Η ομάδα του Μίτσελ έψαξε το γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες απείλησαν με τον Μπακαμπού και τον Μπιέλ αλλά δεν ήταν επικίνδυνοι για την εστία του Στεργιάκη.

Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στο 50ο λεπτό του αγώνα. Ο Μπιέλ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από τακουνάκι του Χάμες και με τρομερό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά. Ο Μασούρας βρήκε δίχτυα πέντε λεπτά αργότερα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, την στιγμή που η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν είχε λύσεις. Η ομάδα του Μίτσελ έφτιαξε ευκαιρίες και έφτασε στο 0-2 με ωραίο τέρμα του Βαλμπουενά στο 82ο λεπτό.

Στο 88′ μπήκε στον αγώνα ο Κώστας Φορτούνης στη θέση του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Έλληνας χαφ είχε να παίξει από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο φινάλε των περσινών πλέι οφ. 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (67’ Λιάβας), Κορνέλιους, Μλάντεν (83’ Φλόρες), Χουχούμης, Λάρσον, Μάρτενσον, Χόρχε Ντίας (67’ Ντουάρτε), Κολοβός, Μόρσεϊ (75’ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (83’ Χατζηθεοδωρίδης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Παπασταθόπουλος (72’ Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες (88’ Φορτούνης), Μπιέλ (88’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μασούρας (72’ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (53’ Ελ-Αραμπί).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT