Superleague, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2: Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η ομάδα του Λουτσέσκου

Superleague, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2: Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις η ομάδα του Λουτσέσκου

Με γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα στο 97ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-2) για την ένατη αγωνιστική της Superleague

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα στο 97ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-2) για την ένατη αγωνιστική της Superleague. Ο Αστέρας προηγήθηκε με 0-2 αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν παράτησαν το ματς.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 15 βαθμούς. Στους 9 είναι πλέον η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο 6’ αλλά το σουτ του Μπαρτόλο έφυγε άουτ. Ένα σουτ του Αουγκούστο ήταν η πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες είχαν λίγες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 20ο λεπτό ο Ολιβέιρα έκανε το σουτ αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Ο Σίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 28΄με το σουτ που επιχείρησε να περνάει λίγο άουτ. Στο 33ο λεπτό ο Κοτάρσκι έδιωξε το σουτ του Μπαρτόλο.

Στο 44ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια προσπάθεια του Ολιβέιρα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Στάνκο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Κρέσπι. Ο Τιλίκα ήταν εύστοχος και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά.

Στο 61’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Σάστρε και τον Ντάντας. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Ολιβέιρα αλλά ο Πορτογάλος ήταν άστοχος.

Στο 80’ η ομάδα του Λουτσέσκου κέρδισε πέναλτι. Ο Κούρτιτς ήταν εύστοχος και μείωσε σε 1-2. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για το γκολ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουλιεράκης έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Νέλσον Ολιβέιρα σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο 97ο λεπτό. 

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (39’ Α. Ζίβκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32’ Σάστρε), Ντάντας (67’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (67’ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (46’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα.  

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρντάφσκι, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Τιλίκα (89’ Κωστέας), Σίτο, Μπαρτόλο (82’ Μπενίτο), Κρέσπι (72’ Ιγκλέσιας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT