Στην Αθήνα από χθες ο Μπέικον για τον ΠΑΟ

Στην Αθήνα από χθες ο Μπέικον για τον ΠΑΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήρως ενημερωμένος και έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντουέιν Μπέικον κατά την άφιξή του στην Αθήνα. Ο Αμερικανός πρώην άσος της Μονακό, που υπέγραψε κλειστό διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», δεν έκρυψε πως θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα του ομάδα, γνωρίζοντας την αντιπαλότητα που υπάρχει με τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχει μεγάλη κληρονομιά σε αυτόν τον σύλλογο. Ο Μάικ Τζέιμς έχει παίξει εδώ, πολλοί σπουδαίοι παίκτες του παρελθόντος, πολλοί θρύλοι. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της κληρονομιάς. Νιώθω ότι πραγματικά μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με το πώς σκοράρω, με το πώς παίζω άμυνα», ανέφερε ο 27χρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι ο game changer. Θέλω να αλλάξω την κατάσταση. Μου αρέσει να παίζω εναντίον του Ολυμπιακού και με την προσθήκη μου, πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Δεν θα γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αν δουλέψουμε σκληρά μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Φέρνω έναν ελίτ συνδυασμό ικανοτήτων. Μπορώ να σκοράρω, να βοηθήσω τους άλλους, να αλλάζω το παιχνίδι, αυτό θέλω να κάνω εδώ».

Ο Μπέικον ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις και εκτιμάται ότι θα ντεμπουτάρει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το αυριανό ματς με τη Μακάμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT