ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί

Εκτός προπόνησης του ΠΑΟΚ έμειναν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Ομάρ Ελ Καντουρί

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός προπόνησης του ΠΑΟΚ έμειναν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Σέρβος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο νύχι του ποδιού.

Αν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ, θα παίξει με ειδικό νάρθηκα. Ο Μαροκινός, από την άλλη, ακολούθησε θεραπεία.

Θεραπεία ακολούθησαν και οι Λύρατζης και Τσαούσης που θα λείψουν για έναν περίπου μήνα και δεν υπολογίζονται. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η Τετάρτη (26.10) ήταν μία μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και σκληρή δουλειά για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου που συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία της μπάλας και το passing game. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη από την άμυνα αλλά και την πίεση ψηλά, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έκαναν πρακτική εφαρμογή μέσα από δίτερμα.

Οι Μάριος Τσαούσης , Λευτέρης Λύρατζης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκαναν θεραπεία, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Μόνος του δούλεψε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Την Πέμπτη (27.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT