Ευρωλίγκα: Το Ντουμπάι διεκδικεί το φάιναλ φορ του 2023

Ευρωλίγκα: Το Ντουμπάι διεκδικεί το φάιναλ φορ του 2023

Το Κάουνας δεν θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας τον ερχόμενο Μάιο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κάουνας δεν θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας τον ερχόμενο Μάιο, με το Ντουμπάι να διεκδικεί με αξιώσεις την τελική φάση της διοργάνωσης, μετά τις εξελίξεις με την πρωτεύουσα της Λιθουανίας. 

Όπως αποκάλυψε, σε συνέντευξή του ο GM της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγούνας, στο τηλεοπτικό κανάλι “LRT”, η κυβέρνηση της Λιθουανίας ενημέρωσε τον σύλλογο πως δεν είναι σε θέση να διαθέσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που απαιτείτο λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη. «Η υποψηφιότητά μας είναι πολύ πιο αδύναμη συγκριτικά με τις άλλες,» σημείωσε ο παράγοντας της Ζαλγκίρις και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και ουσιαστικά αναφερόταν σε αυτήν του Ντουμπάι! 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Basketnews”, το Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Ευρωλίγκα να διοργανώσει το φάιναλ φορ για τρεις διαδοχικές σεζόν, αλλά και να εκπροσωπηθεί με τη συμμετοχή μίας ομάδας από το Ντουμπάι στην ευρωπαϊκό κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ. 

Ως έδρα διεξαγωγής του φάιναλ φορ του 2023 οι Άραβες που βλέπουν την Ευρωλίγκα ως μία επενδυτική ευκαιρία, έχουν υποδείξει την Coca-Cola Arena, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT