Σούπερ Λιγκ 1: Πράσινη απόβαση στον Βόλο

Σούπερ Λιγκ 1: Πράσινη απόβαση στον Βόλο

Περίπου 20.000 οπαδοί του ΠΑΟ θα βρεθούν αύριο στο «Πανθεσσαλικό»

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Πανθεσσαλικό» και στην «Αγιά Σοφιά» στρέφονται τα βλέμματα στη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Στον Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται αύριο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μία ημέρα μετά, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το αήττητο του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται απέναντι στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον Βόλο, που ήδη έχει σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του Αϊτόρ, όμως από την άλλη θα είναι σαν να παίζουν στο σπίτι τους, καθώς στις εξέδρες του «Πανθεσσαλικού» αναμένεται να βρεθούν περίπου 20.000 οπαδοί της ομάδας, σε μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις οπαδών όλων των εποχών.

Στο κυνήγι του Παναθηναϊκού βρίσκεται η ΑΕΚ, που μετράει ήδη πέντε σερί τρίποντα και παραμένει στο -6 από την κορυφή. Η Ενωση, που πέρασε με άνεση και από τη Λιβαδειά την περασμένη Δευτέρα, δίνει την Κυριακή το πρώτο της ντέρμπι στο νέο της γήπεδο, και φυσικά για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, που προσγειώθηκε απότομα την περασμένη Κυριακή στο 2-2 με τον Αστέρα στην Τούμπα, θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσει ακόμη μία εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι επί αθηναϊκού εδάφους, όπως είχε συμβεί πριν από δύο αγωνιστικές στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή τη Λαμία και θέλει να εκμεταλλευθεί πιθανές απώλειες του Παναθηναϊκού και της Ενωσης για να μειώσει την απόστασή του από τις πρώτες θέσεις, ενώ την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει και ο Αρης, που την ίδια μέρα παίζει με τον ΟΦΗ, στο ντεμπούτο του Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο των Κρητικών.

Δυνατό κρας τεστ για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό – Δεσπόζει το κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στη Νεάπολη με τον Ιωνικό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου θέλει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό. Κρίσιμο ματς γίνεται και στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από εντός έδρας ήττες, από ΑΕΚ και Βόλο αντιστοίχως, ενώ η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα στους «Ζωσιμάδες» με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης.

Το πρόγραμμα: Σάββατο (29/10): Ιωνικός – Παναιτωλικός (17.00), Βόλος – Παναθηναϊκός (19.30). Κυριακή (30/10): Ολυμπιακός – Λαμία (16.00), Λεβαδειακός – Ατρόμητος (16.30), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19.30), Αρης – ΟΦΗ (20.30). Δευτέρα (31/10): ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας (18.00).

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 27, ΑΕΚ 21, Βόλος 20, Ολυμπιακός 17, ΠΑΟΚ 16, Αρης 13, Παναιτωλικός 11, Ατρόμητος 11, Αστέρας Τρίπ. 9, Λαμία 8, ΟΦΗ 6, ΠΑΣ Γιάννινα 6, Λεβαδειακός 3, Ιωνικός 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT