Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1: Αποχαιρέτησαν την Ευρώπη οι Πειραιώτες

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 1-1: Αποχαιρέτησαν την Ευρώπη οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τη Φράιμπουργκ για την πέμπτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τη Φράιμπουργκ για την πέμπτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πειραιώτες παραμένουν χωρίς νίκη στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους δύο βαθμούς και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ναντ (2-1) επί της Καραμπάγκ αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Έτσι, ο αγώνας απέναντι στους Γάλλους (3/11, 19:45) στο φινάλε των ομίλων έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Πειραιώτες απείλησαν στο πρώτο λεπτό αλλά το σουτ του Μασούρα πέρασε άουτ. Στο 11’ οι Γερμανοί είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρίας αλλά ο Μπα έκοψε.

Ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στο 17ο λεπτό. Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπιέλ σούταρε, ο Φλέκεν έδιωξε αδύναμα και ο Ελ Αραμπί πήρε το «ριμπάουντ» και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 23’ η ομάδα του Μίτσελ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν ο Μασούρας πέρασε και τον τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ αλλά αστόχησε σε κενή εστία.

Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει καλά τους χώρους. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες και να απειλήσουν ουσιαστικά την ομάδα του Μίτσελ που αμυνόταν υποδειγματικά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα φάση στο 35’ ξανά με πρωταγωνιστή τον Μασούσα. Στο 36ο λεπτό ήταν σειρά της Φράιμπουργκ να απειλήσει όταν Γκρίφο μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα αλλά ο Γκρέγκοριτς δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.

Οι Πειραιώτες μπήκαν επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν μία καλή στο 52’ αλλά δεν υπήρχε κάποιος παίκτης στο γύρισμα του Βρουσάι. Στο 58’ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε γυριστή κεφαλιά του Χέφλερ.

Στο 59’ ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε νέα εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι σε δυνατό σουτ του Κίμπλερ. Η Φράιμπουργκ άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας γίνει απειλητική με ανορθόδοξο, όμως, τρόπο.

Στο 76’ ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Πέτερσεν. Ο Έλληνας τερματοφύλακας κράτησε και πάλι το μηδέν στο 81’ μετά από καρφωτή κεφαλιά του Γκίντερ. Ο Έλληνας διεθνής έδειξε τα αντανακλαστικά του σε ακόμη δύο περιπτώσεις αλλά οι Γερμανοί ισοφάρισαν με τον Σιντίλια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT