Superleague, Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-1: Παραμένει χωρίς νίκη η ομάδα της Νίκαιας

Superleague, Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-1: Παραμένει χωρίς νίκη η ομάδα της Νίκαιας

Ο Ιωνικός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 σε αναμέτρηση για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιωνικός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 σε αναμέτρηση για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα της Νίκαιας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για τους Αγρινιώτες. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με γκολ του Μάντζη μετά από ωραία αντεπίθεση. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε νέα καλή στιγμή στο 6’ με σουτ του Σάκιτς.

Ο Παναιτωλικό ξεκίνησε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 16΄οι Αγρινιώτες απείλησαν για πρώτη φορά με γυριστό σουτ του Κολοβού. Λίγο αργότερα, ο Χουτεσιώτη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σουτ του Μόρσεϊ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε σουτ του Κολοβού στο 22ο λεπτό. Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Μύγα. Ο Καρέλης ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχο ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Ιωνικός βγήκε ξανά στην επίθεση και απείλησε με Μάντζη και Άοσμαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49’ ο Ελευθεριάδης σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 57ο λεπτό ο Ιωνικός είχε καλή στιγμή με σουτ του Μεντόσα αλλά ο Στεργιάκης μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από προσπάθεια του Ντουάρτε. Οι Αγρινιώτες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καρέλης πήρε την μπάλα μετά από σέντρα του Χουχούμη, σούταρε αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Ιωνικός έχασε καλή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σεμπά στο 79’ αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σεγκέλια στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα (46΄Κάνιας), Τσιγκρίνσκι, Μύγας (86΄Αντούνες), Σάκιτς, Ρομαό, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν (55΄Μεντόσα), Ελευθεριάδης (55΄Σεμπά), Μάντζης (86΄Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον (75΄Φλόρες), Κολοβός (83΄Νταγκό), Μόρσεϊ (89΄Σενγκέλια), Ντουάρτε, Καρέλης (89΄ Ζοάο Πέδρο).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT