Superleague, Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5: Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Superleague, Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5: Επιβλητική νίκη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 5-1 του Βόλου για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει με το απόλυτο των νικών και πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της αφήνοντας στο παρελθόν το 9/9 που είχε σημειώσει το τριφύλλι τη σεζόν 1994-1995 επί θητείας του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Το τριφύλλι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Ο Βόλος παρέμεινε στους 20 βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πέντε λεπτά καθυστέρηση λόγω καπνογόνων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 3’ με τον Βέρμπιτς ενώ λίγο αργότερα το τριφύλλι απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ αλλά μάζεψε χωρίς πρόβλημα ο Κλέιμαν.

Ο Βραζιλιάνος δημιούργησε καλές προϋποθέσεις για τον Βέρμπιτς αλλά η κεφαλιά του Σλοβένου πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν νέα καλή στιγμή στο 15ο λεπτό. Στο 24’ ο Κλέιμαν μπλόκαρε την μπάλα μετά από προσπάθεια του Παλάσιος.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπρινιόλι μπλόκαρε σταθερά απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς. Στο 38’ ο Παλάσιος βρήκε χώρο, μπήκε μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ (με εξωτερικό φάλτσο) άνοιξε το σκορ με τον Παναθηναϊκό. Στο 44ο λεπτό ο Αργεντινός αιφνιδίασε τον Κλέιμαν με σουτ έξω από την περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Οζέγκοβιτς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή αλλά η προσπάθειά του κατέληξε κόρνερ. Στο 59’ ο Φερνάντες μπήκε μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Οζέγκοβιτς αλλά το τελείωμα του επιθετικού του Βόλου ήταν κακό.

Στο 63ο λεπτό ο Χουάνκαρ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά μέτρησε μέσω του VAR. Ο Τσέριν, τέσσερα λεπτά αργότερα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναθηναϊκού για το 0-4 με ένα εντυπωσιακό γκολ.

Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε παρά το γεγονός ότι η νίκη είχε κριθεί. Ο Παλάσιος λίγο έλειψε να σημειώσει χατ τρικ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 72ο λεπτό. Στο 76’ ο Μπερνάρ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σπόραρ που ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το πέμπτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Στο 83’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Τσοκάνη. Ο Νοκέρτ ευστόχησε με εκτέλεση α λα Πανένκα. Το ματς είχε «σβήσει» με το τριφύλλι να παίρνει μία εντυπωσιακή νίκη.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα (86′ Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ, Αλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Ματίγια), Φερνάντες (86′ Μπατόκιο), Μεθκίδα (46’ Νοκάρ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας). 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (87’Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ (77’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (86’ Γκάνεα), Παλάσιος, Σπόραρ (77 ’Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης). 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT