Superleague, Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Superleague, Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 της Λαμίας για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Πειραιά σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο φτάνοντας στην έκτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές έφτασαν τους 20 βαθμούς. Η Λαμία, από την άλλη, υπέστη την τέταρτη ήττα της και έμεινε στους 8 βαθμούς.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί ο αγώνας με τη Ναντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μίτσελ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό (6/11, 19:30) στο μεγάλο ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο τρίτο λεπτό αλλά το σουτ του Ρέαμπτσιουκ ήταν άστοχο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 16’ με τον Μπιέλ αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 22’ ο Χουάνγκ με ωραία μπαλιά βρήκε τον Χάμες που με κεφαλιά από πλάγια θέση νίκησε τον αντίπαλό τερματοφύλακα. Η θέση που είχε ο Κολομβιανός αλλά και η τροχιά της μπάλας αιφνιδίασαν τον Σαράνοφ.

Οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους έξι λεπτά αργότερα. Ο Άβιλα έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Μπακαμπού, ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε τον Αντέτζο και με πλασέ έκανε το 2-0 σημειώνοντας το τέταρτο γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη τελική της Λαμίας καταγράφηκε στο 32ο λεπτό. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα κατέληξε στον Τζανδάρη που αστόχησε. Ο Ολυμπιακός έχασε μία ακόμη ευκαιρία με τον Μπιέλ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 52’ η Λαμία είχε καλή στιγμή αλλά ο Ασκόφσκι αστόχησε από καλή θέση. Στο 56ο λεπτό ο Χουάνγκ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Οι Πειραιώτες έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Χάμες σούταρε πάνω στον Σαράνοφ και στη συνέχεια της φάσης ο Μαρσέλο σούταρε άστοχα. Στο 80ο Ελ Αραμπί μπήκε στην περιοχή μετά από μπαλιά του Μαρσέλο αλλά ήταν άστοχος.

Λίγο αργότερα, ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ προσπάθεια του Μπιέλ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας μπλόκαρε κεφαλιά στο Ελ Αραμπί στο 83ο λεπτό.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT