Superleague, Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Βέλιτς

Superleague, Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Βέλιτς

Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε με 2-1 του Ατρόμητου για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε με 2-1 του Ατρόμητου για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός έφτασε τους 6 βαθμούς και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος έχει 11 βαθμούς έχοντας υποστεί την πέμπτη του ήττα.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Λεβαδειακό στο 12’ αλλά το σουτ του Νίκα πέρασε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά αλλά η προσπάθειά του ήταν άστοχη. Ο Νίκας με ωραία κεφαλιά στο 25’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βέλιτς. Ο Ατρόμητος έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 40’ ο Σουάρεθ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά δεν απείλησε τον Μάρκοβιτς. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά αλλά το σουτ του Τσάπρα κατέληξε άουτ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ρομπάιγ. Στο 54’ ο Ντε Μποκ έκανε τη σέντρα αλλά ούτε ο Κιάρτανσον ούτε ο Κλωναρίδης μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Μουτίνιο κατέληξε στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με ωραίο σουτ του Ρομπάιγ.

Στο 72’ ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μουτίνιο στην περιοχή. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος απείλησε λίγο αργότερα με τον Τζαβίδα. Στο 79’ ο Τσάπρας έκανε ωραία κίνηση, μπήκε στην περιοχή και έστρωσε στον Σκβάρκα που νίκησε τον Γιάννιωτη για το 2-1. Λίγο αργότερα, ο Βρακάς σούταρε εκτός περιοχής αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λεβαδειακός είχε ακόμη μία ευκαιρία με τον Λούα Λούα.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βρακάς (87’ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Νίκας, Μεχία (56’ Σκβάρκα), Μουτίνιο, Χάμοντ, Πέτρε (56’ Λούα Λούα).

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (63’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Κουέν (84’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (63’ Τζαβίδας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT