Μουντιάλ: Στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας ο Πικέ

Μουντιάλ: Στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας ο Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας για του Μουντιάλ του Κατάρ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας για του Μουντιάλ του Κατάρ. Παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα εδώ και χρόνια, το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα είναι ανάμεσα σε εκείνα που επέλεξε ο Λουίς Ενρίκε. 

Όπως αποκαλύπτει η Marca, μαζί με τον πολύπειρο αμυντικό των μπλαουγκράνα βρίσκεται και ο Σέρχιο Ράμος. Οι δυο τους συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο την περασμένη δεκαετία βοηθώντας την Εθνική Ισπανίας να σημειώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. 

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αμφότεροι μακριά από τον καλό αγωνιστικό τους εαυτό. Ο Πικέ, μάλιστα, είχε θέσει εαυτόν εκτός Εθνικής Ισπανίας. 

«Μίλησα με τον Λουίς Ενρίκε πριν από λίγες μέρες. Μου τηλεφώνησε και του είπα ότι η απόφασή μου είχε ληφθεί και μελετηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν μια πραγματικά υπέροχη περίοδος και είμαι πολύ χαρούμενος που την έχω. Τώρα όμως θέλω να επικεντρωθώ στην Μπάρτσα», είχε εξηγήσει τότε για την απόφασή του. 

Άλλοι κεντρικοί αμυντικοί που κλήθηκαν στην Εθνική είναι οι Εμερίκ Λαπόρτε, Μαρτίνεθ, Πάου Τόρες, Ερίκ Γκαρσία, Ντιέγκο Γιορέντε, Ούγκο Γκιγιαμόν. Εκτός προεπιλογής είναι και ο Νάτσο.

Η Ισπανία έχει κληρωθεί στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Κόστα Ρίκα, τη Γερμανία και την Ιαπωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT