Ολυμπιακός: Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Βαλμπουενά

Τις υπηρεσίες του Ματιέ Βαλμπουενά θα στερηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Ματιέ Βαλμπουενά θα στερηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μπήκε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λαμία αντί του Γιώργου Μασούρα.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποκόμισε τραυματισμό. Ο πολύπειρος παίκτης υπέστη θλάση στον προαγωγό.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω μηνύματός του στο instagram θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για 8 περίπου εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα όλα τα ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Σήμερα έμαθα ένα θλιβερό νέο. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός απ’ όσο πιστεύαμε και θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα είμαι εκτός για οκτώ εβδομάδες αλλά όπως πάντα θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να προσέχετε, σας αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathieu Valbuena (@mv28_officiel)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT