ΠΑΟΚ: Χάνει τον Νάρεϊ για τρεις εβδομάδες

ΠΑΟΚ: Χάνει τον Νάρεϊ για τρεις εβδομάδες

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Κάλεντ Νάρεϊ να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Κάλεντ Νάρεϊ να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Γερμανός εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του ποδοσφαιριστή υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νάρεϊ θα χάσει τα τρία ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος (ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Βόλος) λόγω του Μουντιάλ. Παράλληλα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν. Σε 10 αναμετρήσεις πρωταθλήματος έχει απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτός είναι ο ένατος μυϊκός τραυματισμός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ έχασε τους Λύρατζη και Τσαούση με παρόμοια προβλήματα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT