Ευρωλίγκα: Πολυτιμότερος για τον μήνα Οκτώβριο ο Τζέιμς

Ευρωλίγκα: Πολυτιμότερος για τον μήνα Οκτώβριο ο Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης τον Οκτώβριο στην Ευρωλίγκα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης τον Οκτώβριο στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του για το ξεκίνημά της στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει ρεκόρ 4 νίκες και 1 ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Μάικ Τζέιμς είχε σε αυτές τις αναμετρήσεις μέσο όρο 21,4 πόντους (με 62.8% στα δίποντα, 24.2% στα τρίποντα και 80.6% στις βολές), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1,8 κλεψίματα, 2 λάθη και 5,6 κερδισμένα φάουλ.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε 22,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης. Είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του μήνα άλλες τρεις φορές κατά το παρελθόν.

Είχε πάρει το σχετικό βραβείο τον Μάρτιο του 2022 ως παίκτης της Μονακό, τον Νοέμβριο του 2021 με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Φεβρουάριο του 2019 αγωνιζόμενος στην Αρμάνι Μιλάνο. Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν είχε επιλεγεί στην κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT