Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον η προπόνηση

Χωρίς τον Χόρντουρ Μάγκνουσον ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Χόρντουρ Μάγκνουσον ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός προγράμματος της ομάδας.

Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο δεν ανησυχεί για την κατάστασή του εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:30) για την ενδέκατη αγωνιστική της Superleague. Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι έχει το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε θεραπεία. Δεν προπονήθηκαν οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου που έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και αναμένεται να απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Μετά το διήμερο ρεπό, οι Πράσινοι γύρισαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης, ξεκινώντας την προετοιμασία για το κλασικό ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Μάγκνουσον και φυσικά οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, οι οποίοι χειρουργήθηκαν μετά τους τραυματισμούς τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT